Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku.  Lahůdka.    .

Wizzair-obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Zkoušeli jste prosím už někdo změnu letu po tom co dělali škatulata v zimní sezoně? Pustilo vás to?

0 Citovat

Záleží na velikosti změny. U Larnaky ne, u Kišiněva ano, Dubaj se v appce tváří, že změnit jde, ale nejde.

1 Citovat

Děkuju :)

Tak to je dobrá loterie. Já se chystám změnit Atheny (prosinec, z Katowic). Tam už mi přišla do mailu změna. Ale ještě vybírám datum. Pohrávám si s myšlenkou nechat to na poslední chvíli. Máte někdo zkušenosti?

Dále už mám v itineráři info, že se bude měnit let na Sici (říjen, z Katowic). Ale mám čekat na změnu.

Člověk s tím vlastně pokaždé počítá, když kupuje tak dlouho v předstihu, ale stejně je to pruda :)

0 Citovat

Mě změnili z Katowic Alicante na listopadový svátek, a to pěkně na hov** a pak i Fuerteventuru na leden. Do změny Alicante se dostanu, ale z Katowic to nabízí jen Madrid a z Krakova Barcelonu a Malagu. A s Fuerte zatím nejde nic dělat.

0 Citovat

Na poslední chvíli to může dopadnout tak, že tu možnost změny pár měsíců před odletem vypnou nebo že to změní ještě jednou, ale málo, čímž možnost změny taky zmizí a budeš se muset doprošovat na chatu nebo na lince. Mně změnili několikrát Catanii na srpen a nedávno jsem koukal, že už měnit nemůžu. Zkoušel jsem chat přes Messenger, bot je na nic a agent se buď připojí a za chvíli odpojí anebo stihne prohodit pár slov o prověření informací a odpojí se pak. Nakonec jsem narazil na ochotného agenta přes chat přímo na webu Wizzu, jinde to asi moc nefunguje.

1 Citovat

Aha. Ok. Díky za radu. Radši jsem to změnila (něco mi říká, že to nebude poslední změna) a šlo to

0 Citovat

J0x napsal(a):

Na poslední chvíli to může dopadnout tak, že tu možnost změny pár měsíců před odletem vypnou nebo že to změní ještě jednou, ale málo, čímž možnost změny taky zmizí a budeš se muset doprošovat na chatu nebo na lince. Mně změnili několikrát Catanii na srpen a nedávno jsem koukal, že už měnit nemůžu. Zkoušel jsem chat přes Messenger, bot je na nic a agent se buď připojí a za chvíli odpojí anebo stihne prohodit pár slov o prověření informací a odpojí se pak. Nakonec jsem narazil na ochotného agenta přes chat přímo na webu Wizzu, jinde to asi moc nefunguje.

Jak si se přepojil na agenta pres chat? Virtuální Amelie tohle neumí. 

0 Citovat

Dovolím si odpovědět...v minulosti mi v chatu stačilo napsat zprávu "chat with live agent" a přepojilo mně to na někoho živého

0 Citovat

já už na tenhle vopruz s Wizz neměla nervy, třeba u Ryanu se tohle vůbec neděje. 

2 Citovat

kulovaj napsal(a):

Dovolím si odpovědět...v minulosti mi v chatu stačilo napsat zprávu "chat with live agent" a přepojilo mně to na někoho živého

me ne, me napsala, at zavolam na linku😀 (loni).

0 Citovat

hele tak nevím. Teď jsem to zkusila a šlo mi to

0 Citovat

Dík, ja to pak vyzkouším příležitostně až bude zase problem. Volani me minule stalo asi 100kč...

0 Citovat

Tak Abu Dhabi na březen 2026 mi právě změnili.

1 Citovat

Ale umí. I přes Messenger, normálně na to ukáže tlačítko a i bez něj jde napsat, teď nevím, live agent nebo chat with agent. Hlavně jsem ale měl smůlu na agenty, pokud to nebyla technická chyba a uspěl jsem až přes chat přímo na www.wizzair.com.

1 Citovat

No, mám z toho momentálně let do AUH a zpět z DXB, ale hlavně jsem rád, že změnili, protože jsem to koupil na nejlevnější termín s tím, že změní a já to posunu. 😊 Jen by mě zajímalo, jestli pak bude v ceně i ten autobus AUH-DXB nebo se na zákazníky vykašlou.

0 Citovat

Mne vcera tiez zmenili Marrakech s Bud, a Larnacu s Vie, ale obidve radovo o desiatky minut, takze ziadny rebook sa zatial nekona. Dufam, ze to este poposuvaju vyraznejsie.

0 Citovat

Přišel mi mail o změně VIE-DXB na VIE-AUH DXB-VIE ale koukám na webu, že i DXB už změnili na AUH, ale o tom mi žádný mail nepřišel. 😆

Jinak nahráli kupodivu VIE-RMO až do května 2026.

0 Citovat

S tím šachovali už v době Expa. Nejdřív vše chtěli dát do AUH, pak se částečně vrátili do DXB. Upozornění na změnu AUH>DXB nijak extra nechodily a nějaký free shuttle už vůbec ne :-D

0 Citovat

Inak po prvy krat vidim zmenu taku, ze jednu rezervaciu mi rozdelili na dve nove. Mal som investicny Jerevan VIE-EVN-VIE a urobili mi z toho VIE-EVN a EVN-BUD. Obe one way sa daju samostatne refundovat alebo rebookovat

Mimochodom Wizz prave ohlasil nove linky z Jerevanu a je tam aj Praha

0 Citovat

Ta linka už z PRG byla, měl jsem to koupený na loňský Velikonoce, ale zrušili ji kompletně už někdy na podzim 2023. Ani nevím jestli se to rozlétalo nebo ne.

0 Citovat

Jestli to není předzvěst rušení linky z VIE.

0 Citovat

Wizz mě příjemně překvapil. Změnili mi let VIE-AUH, měla jsem rezervaci pro 3 lidi a potřebovala jsem jí pro jednoho zrušit a pro 2 nechat s možností změny. Přes chat (na živého agenta jsem čekala cca 30 minut) jsem měla normální inteligentní a efektivní komunikaci s agentem, který pochopil co po něm chci a zařídil to. Peníze za tu jednu zrušenou letenku přišly zcela automaticky následující pracovní den. To jsem od nich nečekala, myslela jsem si, že bude ještě vopruz jakože mi asi tak za měsíc napíšou, ať jim pošlu číslo účtu a pak to budu muset urgovat atd., ale v naprostém šoku jsem zjistila, že mi to dneska přistálo na účtu (chat byl v pátek). Pro zbylé 2 lidi mám zachovanou rezervaci s možností rebook.

0 Citovat

Oni tu možnost změny pár měsíců před odletem zruší a budeš zas muset čekat na chatu.

1 Citovat

Ne, já nechci s tou změnou čekat na poslední chvíli, ale koupila jsem konec března a čekám na dubnové termíny, abych si to mohla přehodit na velikonoce, pak to klidně udělám hned, nepotřebuju mít flexi letenku do poslední chvíle.

Ale překvapilo mě to pozitivní vyřízení toho, co jsem potřebovala, včetně okamžitého vrácení peněz bez keců a vopruzů, to jsem od wizzu opravdu nečekala.

1 Citovat

Jo, to je divné. Jinak zrušení možnosti změny třeba 4 měsíce předem mi nepřipadá jako poslední chvíle...

0